Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/СДС в Кърджали бяха

...
 Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/СДС в Кърджали бяха
Коментари Харесай

Листата на ГЕРБ: Нагледахме се на спасители - парашутисти, време е да преборим хаоса!

 Open photo

 

Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/СДС в Кърджали бяха показани с къса биография и с персонален откъс, отразяващ политическите им възгледи.

 

Ето и информацията по номера на претендента в листата:

 

1.Цвета Караянчева. Машинен инженер. Председател на 44-то Народно заседание. Депутат в 41,42,43,44 и 45-то Народно събрание. Областен водач на Политическа партия ГЕРБ.

 

Разочарованието на хората от „ подмяната “ е тотално. Вкараха ни в серпантина от рецесии. Нагледахме се на водачи-парашутисти. Време е да преборим хаоса и да върнем реда в страната!

 

2. Д-р Адам Персенски. Хирург в МБАЛ „ Ардино “. Заместник-министър на опазването на здравето в кабинета Борисов 2. Член на Британското здравно сдружение.

Нека се доверим на разсъдъка, не на страстта. България е в клинична гибел. Нужно ни е умело и отговорно ръководство!

3. Иван Гавазов. Строителен инженер. Директор на Областното пътно ръководство в Кърджали, уволнен на два пъти без учредения и възобновен на работа по правосъден ред.

На 2 октомври ще покажем на чегъртащите, че сме мощни и не се предаваме!

4. Фейзи Бекир. Одитор. Заместник министър на финансите в държавното управление на ГЕРБ.

За година и половина сринаха страната. Да излезем да гласуваме на 2 октомври и да сложим завършек на тази разруха!

5. Д-р Милчо Енчев. Кардиолог в регионалната болница „ Д-р Атанас Дафовски “. Потомствен доктор с корени от Кирково. Специализира в региона на инвазивната кардиология.

След година и половина опити, страната ни има потребност от лекуване. Лечение към момента има и то е ясно - всеобщо да гласуваме на 2 октомври!

6 Ирина Чанкова. Един от създателите на структурата на ГЕРБ в област Кърджали. Представител на дребния и междинен бизнес в областта на туризма и услугите.

През годините видях по какъв начин партията ни израсна и се трансформира в силата, която е през днешния ден. В момента целият свят минава през тежък стадий. Не можем да си позволим дилетанти на кормилото на страната в подобен миг.

7. Ервин Хасан. Икономист. Общински консултант, общински началник на ГЕРБ - Джебел.

Пред очите ни инцидентно попаднали в политиката хора вкараха страната в невъобразим безпорядък. Да останем мощни и единни, с цел да си подредим още веднъж къщата! Не си оставайте у дома на 2 октомври – значимо е да гласуваме!

8. Гергана Банкова. Фермер. Собственик на животновъдна плантация в Ардино.

За мен като младеж е от голямо значение в България да има предвидимост, да можем умерено да планираме бъдещето си. Не желаеме да сме опитни зайчета на хора, които се заиграват с ръководството на страната!

9. Севда Камбурова. Юрист. Заместник-областен шеф на Кърджали през мандата 2017-2021 година

Длъжни сме да продължим напред поради хилядите ни съидейници! Да излезем пред урните на 2 октомври, с цел да дадем отпор на подправената смяна.

10. Димитър Кадиев. Представител на частния бизнес. Общински консултант. Общински началник на ГЕРБ - Момчилград.

Докога ще поносим лъжите и безобразията на шепа псевдоспасители? Време е да им кажем – наиграхте се на наш тил. Хайде - по живо по крепко! На 2 октомври гласувайте мъдро!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР